Lirik lagu Sugeng Dalu Denny Caknan

Home / read / Denny Caknan.   Judul Lagu : Sugeng Dalu   Penyanyi / Group : Denny Caknan  Pencipta Lagu : Denny Caknan Sugeng Dalu Ati Seng Biyen Tau Ngelarani Wes Suwe We Ra Rene We Lungo Mung Masalah Sepele We Golek Liane Tambah Loro Yakin We Teko Nambahi Sengsoro Ngerusak Tatanan Ati Seng Wes Pengen …

Lirik lagu Sugeng Dalu Denny Caknan Read More »