dangdut

Lirik lagu Sepine wengi Happy Asmara

Home / read / Happy Asmara.   Judul Lagu : Sepine wengi   Penyanyi / Group : Happy asmara  Pencipta Lagu : Marsono Cobo Sawangen Langit Wengi Iki Kemerlip Lintang Nambahi Kangene Ati Opo Ra Kelingan Naliko Pacaran Kowe Nate Janji Ra Bakal Mbok Blenjani Nanging Saiki Kowe Ono Ngendi Tekomu Tanpo Semayan Lungomu Tanpo Pamitan Neng …

Lirik lagu Sepine wengi Happy Asmara Read More »

Scroll to Top