Lirik lagu Kangen Ibu Arda

Home / read / Arda.   Judul Lagu : Kangen Ibu   Penyanyi / Group : Arda  Pencipta Lagu : Didi Kempot Bu Sing Wis Nuntun Uripku Sing Nresnani Aku Saking Suku Tekane Rambutku Ibu Ora Kendat Ndongaku Aku Ra Lali Wektu Terus Yen Iseh Ono Nyawaku Tak Eling Tresno Lan Ngendikamu Sing Nggawe Tentrem Batinku Ibu …

Lirik lagu Kangen Ibu Arda Read More »