Lirik lagu Kangen Ibu Arda

Home / read / 

Lirik lagu Kangen Ibu Arda

  Judul Lagu : 

  Penyanyi / Group : 

 Pencipta Lagu :  

Didi Kempot

Bu Sing Wis Nuntun Uripku
Sing Nresnani Aku
Saking Suku Tekane Rambutku
Ibu Ora Kendat Ndongaku
Aku Ra Lali Wektu Terus Yen Iseh Ono Nyawaku

Tak Eling Tresno Lan Ngendikamu
Sing Nggawe Tentrem Batinku

Ibu Beninge Toyo Wudhu Sing Ngademke Atiku
Saben Eling Kabeh Ngendikamu
Ibu Ora Lali Nyuwunku Impenono Aku
Snadyan Sedelo J’roning Kangenku

Oh Ibu Wis Kepenak Panggonmu
Sedoyo Mung Nenggo Wektu

Ning Tangan Tanganku Tak Gegem Welingmu
Tak Ugemi Nganti Seprene Ora Lali
Saben Wayah Wengi Soyo Cetho Ngendikamu
Ngelingake Pungkasan Ketemu Ibu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Tags

Terkait

TENTANG KAMI

Selamat datang di alamnada.com, Adalah sebuah situs web yang menyajikan lirik dari sebuah lagu, Semua lirik lagu yang tersedia yakni ditulis langsung oleh admin dan dapat diakses secara gratis.

Copyright © 2020 alamnada.com. All Rights Reserved.

Scroll to Top

Pencarian :